Travel with me | Fotónapló - Szlovákia és Lengyelország


Nem ez lesz az első ilyen poszt,de mivel nagyon rég volt már ilyen 'Travel with me' bejegyzés,gondoltam itt az ideje egy újnak.Azonban hónapokkal ezelőtt meg kellett volna írni ezt a posztot,de időhiány miatt sajnos csak most sikerült.Ezért szégyellem is magam,de nincs mit tenni,ez van.
Én úgy vettem észre mostanság,hogy Lengyelország eléggé felkapott lett a kirándulni vágyók körében.Ezért döntöttünk mi is úgy,hogy idén nyáron családommal Lengyelországba megyünk vakációzni és útba ejtjük menet közben Szlovákiát is.
Ha kíváncsiak vagytok a nyaralásunkra,tartsatok velem!;)
Ti is éreztétek már azt a boldogságot,ami akkor tölti el az embert,mikor beteljesül egy álma? Na, számomra ez a lengyelországi kirándulás csalt mosolyt az arcomra, hiszen régóta rajta volt a bakancslistámon,hogy eljussak Lengyelországba,többek között Auschwitzba is.(De végigsétálni ott már egy szomorúbb történet,de ezt most nem is részletezném.)Szlovákiában is rengeteg szép helyet/érdekességet fel lehet fedezni, nekem például a dobsinai jégbarlang  nagyon tetszett. Itt sajnos nem nagyon tudtam fényképezni,de azért egy képet vágok majd be. Mondjuk számomra azok a gyönyörűséges szlovák tájak voltak még ámulatba ejtőek. Nézzétek csak:

Jégbarlang






Ti jártatok már Lengyelországban
és/vagy Szlovákiában?
Ha igen,milyen
 helyeket látogattatok meg?
https://instagram.com/makechiclead_blog/ https://twitter.com/MakeChicLead https://www.bloglovin.com/blogs/makechiclead-14334345 noraagi2099@gmail.com https://www.pinterest.com/makechiclead/




 
















Share:

0 megjegyzés