Az év legjobbjai | 2015

A mai bejegyzésben a 2015-ös év legjobb termékeiről, sorozatáról és könyvéről olvashattok.
A Maybelline háza tájáról idén is sok-sok újdonság került ki a polcokra.Igaz,nem volt szerencsém mindet kipróbálni,de akadt közülük kettő,amik igencsak belopták magukat a szívembe.Kezdjük is a Lash Sensational szempillaspirállal, ami elképesztően szép ívelt,csomómentes,hosszú és dús pillákat ígér.Azonban ezeket nemcsak ígéri,hanem be is tartja.Azóta sem találtam olyan spirált,ami jobb lenne nála.És itt vannak még a csodás BabyLips  színezett ajakápolók is. Színt adnak az ajkaknak, hidratálnak, tartósak is. Kell ennél több?!
Az AVON-nál is volt egy-két szuper újdonság, de a legemlítésreméltóbb úgy gondolom, hogy a Big&False Lash szempillaspirál.Róla már olvashattatok bejegyzést itt,úgyhogy most nem is szaporítanám a szót.
Hajápolás terén inkább a L'Oréal ajándékozott meg minket, az olyan újdonságairól mint az Extraordinary Oil in Creme és a Sica-krém.  A Sica-krém a saját varázserejével veszi fel a harcot a töredezett hajvégek ellen, mely használható a haj egészén és végén is.És ez nem csak mese, mert tényleg működik is! :)

És végül,de nem utolsó sorban a beauty cuccok között, az új formulával jelentkező Essence The gel körömlakkjai.Tartósak,szuper fényük van és még olcsók is. Mindenkinek megéri, ha beszerez belőle egyet. ;)
Könyvek közül, azt hiszem vitte a prímet A lány a vonaton c. kötet Paula Hawkinstól.Megjelenésétől kezdve a bestseller listákon trónolt,amit ki is érdemelt a maga kis keszekusza, ámde fordulatos és izgalmas történetével.
Sorozatokból is kaptunk az idén bőven,hiszen akadtak visszatérő sorozatok, de találkozhattunk újoncokkal is. Az egyik ilyen újonc, ami az első perctől belopta magát a szívembe, az a Scream volt. Erről is már olvashattatok korábban a blogon, a rövid kis beszámolót róla pedig itt olvashattok.

Fontos! Ez a lista saját véleményen alapszik!
Nektek mi volt 2015-ben a kedvenc
terméketek/sorozatotok/könyvetek?

Share:

0 megjegyzés