Arcápolás 3 lépésben


Hali Mindenki!

Szerintem nem lehet elég korán elkezdeni az arcunk ápolását. Ahhoz, hogy megőrizzük arcunk természetes állapotát, nem elég csak krémeket használnunk. 
Muszáj egészségesen is étkezni hozzá, de erről majd egy legközelebbi posztban kitérek.

A mai bejegyzésben az Oriflame gyümölcsös arcápoló szettjét mutatom be Nektek. Ez a csomag 3 terméket tartalmaz; egy barackos arcradírt, áfonyás arcmaszkot és egy görögdinnyés arckrémet. Mindegyiknek valami mennyei illata van.

Első lépésben a sárgabarackos arcradírt vizes arcbőrre vigyük fel és gyengéd mozdulatokkal masszírozzuk bele a bőrbe, a szemkörnyéket elkerülve.Az apró szemcsék segítségével, minden elhalt hámsejtet eltávolíthatunk és egy megtisztult alappal folytathatjuk az arcunk ápolását.

Másodikként az áfonyás arcmaszkot használjuk. Ugyanúgy vigyünk fel belőle egy keveset, a már megtisztított arcbőrre, a szemkörnyéket kerülve. A felkenés után várjunk 10 percet, majd alaposan mossuk le, és már kész is.Nagyon kellemes hűsítő érzést ad miközben az arcon van.
Harmadik lépésben pedig a hűsítő "krémet" használjuk. Ismét az egész arcunkra vigyük fel, kivétel a szemkörnyékre.Kellemesen hűsíti az arcbőrtHasználható reggel, illetve este is megtisztított bőrre.

Személyes tapasztalataim alapján, kortól függetlenül mindenkinek tudom ajánlani ezt a szettet. A bőr már egy használat után is sokkal puhább és tápláltabb. A termékek méretei miatt (30 ml), akár
utazáshoz is nagyon praktikus lehet.




Ti próbáltátok már?
Ha igen, mi a benyomásotok/véleményetek róla?

























Share:

0 megjegyzés